sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Talvi on peruttu

Mulla on viime aikoina ollut ideat kovasti hukassa, mutta tänään vihdoin ja viimein sain jotain tehtyä. Kovasti pitäisi saada lisää huonekaluja taloon ja ideoita miten toteuttaa pieniä sisustus-ja käyttöesineitä.

Sain joululahjaksi siskolta ihania skräppipapereita joita voin käyttää nukkiksessa. Niitä oli useita erilaisia, mutta kuvassa alhaalla vain ne, joita aion käyttää nukkiksessa. Kaikki tosi ihania, miten niitä raaskii käyttää?


Ajattelin käyttää keskimmäistä paperia kellarikerroksen tapettina. Arkki ei riitä kuin yhteen seinään, mutta alkuperäinen sydän tapetti sopii hyvin uuden tapetin kanssa. Sininen kukkapaperikin kävi mielessä, mutta yritän olla haalimatta liikaa sinistä taloon :DHuoneesta tulikin oikeen söpöyden perikuva. Ajattelin tehdä siitä jonkinsortin pukeutumistilan joten siirsin vessan kangas-senkin ja osan eteisen hajuvesipulloista sinne. Tein pari helminauhaa pöydälle koristukseksi.


Tein oven viereiselle seinälle pari hyllyä johon sain vihdoinkin nukkekoti-kirppikseltä tilaamat kirjat säilöön.
Huone on vielä kovin tyhjä, joten täytyypä suunnistaa kirppikselle ostoksille. Meikkipöytä olisi ainakin toivottu huonekalu.

Innostuin tekemään kellarin oleskeluhuoneeseen pari kynttiläjalkaa kynttilöillä, ja vaasin johon sain ostamani kukat nätisti esille. Toisesta kynttilästä tuli vähän hassu pötkyläinen, koska pitkiä siroja helmiä ei ollut enempää, mutta eiköhän tuokin aja asiansa :D
Yritän seuraavaan postaukseen saada enemmän laajoja huonekuvia, että saa vähän käsitystä huoneista. Nyt aion vihdoin pukea päälle tälle päivälle (melkoinen lököpäivä) ja suunnistaa kauppaan. 

Saatan tehdä vielä toisen postauksen tällepäivälle, kun on taas ideoita. Myöhemmin tänään alan kutoa torkkupeittoa nukkekotiin :)Älä tule pyhäpuvussa
niin kuin tehdään toisten suvussa.
Avojaloin saavuthan
yli pellon kukkivan,
tallustele ojanlaitaa
tuulen helliessä paitaa.

Laita sivuun hymy suloinen,
jos on mieli alakuloinen.
Älä ikävääsi peitä.
Älä kätke kyyneleitä.
Olen läsnä, olen tässä,
vierelläsi ikävässä.

Tule niin kuin tulit ennenkin,
tule arkipäivän askelin.
Tule tähän tuttuun taloon,
jossa kaikki tuodaan valoon,
mietiskellään aamun koittoon,
noustaan satakielen soittoon.

- Anna-Mari Kaskinen -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti