keskiviikko 8. tammikuuta 2014

I scream ice cream

Sain jonku ihme lähetyksen pääni sisällä ja päätin pistää nukkekotia uuteen uskoon. Entinen rupu-keittiö toimii nyt kirjastona, jossa on kaikki talon kirjat nätisti hyllyssä, eikä pitki taloa. Kellarikerroksen oleskelutilaan tuli uusi keittiö ja tv-huone.
Makkarista raahasin ison vaatekaapin, keinun ja hattulaatikot pukeutumishuoneeseen.

Tältä siis nukkis näyttää tällä hetkellä

Eteinen. Mikä tulitikku?

Kirjasto

Vessa

Keittiö

Tv-huone
                         

Pukeutumishuone
Makkari

Olohuone + kaunis kattoikkuna ;)
Kyllä jos Puupposen rouva ei oo tyytyväinen tohon pukeutumishuoneeseen niin hohhoijaa, kelpais kyllä mullekin.

Huomasitteko muuten ihka uuden HD-television tv-huoneessa? Tästä saa kiittää Hobby-Hallin kuvastoa, josta sen leikkasin. Jalan vielä liimasin jäätelötikun palasista. Samaisista tikuista sain olohuoneeseen puukorin puille. Ja puut leikkasin jostain kukanraadosta parvekkeelta. ( On se hyvä etten kerinnyt vielä viedä kaikkia kesän kukkien roskapusseja parvekkeelta ;) )
Tikuista tein myös verholaudan keittiöön, niin sain verhot nätisti ripustettua. Pitää varmaan harkita tätä muihinkin huoneisiin.Ja siellähän kirjat on lattialla..
Ja siis ne jäätelötikuthan on ostettu Prismasta. Muistaakseni vajaa 3 euroa tuli maksaan.Tulipas tästä nyt pitkä postaus. 

P.s. Tv-huoneeseen luultavasti tulossa postissa uutta sohvaa.. Löysin söpöt nukkiskirppikseltä niin säästyn tekemästä itse.


Illan suussa on illan hampaat 
ja niillä se valoa syö. 
Aamun jälkeen tulee päivä 
ja illan jälkeen yö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti