keskiviikko 28. elokuuta 2013

Mellow Yellow

Lisäkerroksen remontti ei ole edennyt yhtään, koska en löydä mistään oikeanlaista keltaista tapettia. Se ei saa olla liian kirkas keltainen, eli joku murrettu, "maalais"-keltainen. Kuvio tapetissa ei saa olla liian iso, ettei huoneesta tule sekava. Tässä joitain esimerkkejä

Kuva Googlesta

Kuva Googlesta

Kuva Googlesta

Eli jos jollain on jotain vinkkejä niin saa kertoa! Alan olla jo epätoivoinen :D
Aloitin kuitenkin tekemään alakertaan söpöjä nojatuoleja. Yhdessä tuolissa meni koko päivä, joten toinen tuoli on vielä vaiheessa. Siitä tulee kuitenkin toivon mukaan samanlainen. Runko on pahvia, kankaan ja pahvin välissä on aavistus vanua. Siitä tuli ihan kiva :) (Vaikka olikin järkyttävän työlästä ja sotkuista tehdä). Tein siis tuolin takaosan eri kankaalla kuin sisäosan. Syynä ei siis ollut kankaan loppuminen, vaan tuolista tuli omasta mielestäni paljon mielenkiintosempi näin.Paneelit lattialla kasassa odottaa tapetteja.

Nykyinen tapetti, ei ihan toimi kyseisen tuolin kanssa, mutta yrittäkää kuvitella sinne keltainen tapetti ja tumma puupaneeli. 
Tajusin tuossa samalla kun paneeleja sovittelin, että vaalea lattia ehkä hieman riitelee paneelien kanssa, mutta sen näkee paremmin sitten tapettien ja paneelien kanssa. 

Sohvan olisin tehnyt myös, mutta haluan siihen tietynlaista puna-valkoraitaista kangasta, joten sekin pitäisi vielä jostain metsästää :D

Look at the stars,
Look how they shine for you,
And everything you do,
Yeah they were all yellow,

I came along
I wrote a song for you
And all the things you do
And it was called yellow

So then I took my turn
Oh all the things I've done
And it was all yellow

-Coldplay - Yellow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti