tiistai 6. elokuuta 2013

Aivot narikassa


 Mun uusi ja ihana lisäkerros on saapunut! (No joo, onhan siitä jo aikaa).. Oon kesälomalla, niin postailu on nyt jäänyt vähemmälle. Toimeton en silti ole ollut!
Hain Biltemasta nukkekotipiireissä kuuluisia olevia sytyketikkuja. Suunnitteilla on paneloida alakerran iso huone puoliksi niillä. Lattioille en tee mitään, koska ne on mielestäni hyvässä kunnossa.
En halua maalata paneelia, vaan haluan sen tumman puun värisenä. En kuitenkaan omista mitään oikeita lakkoja tms. niin tyydyin maalaamaan ne laimenetulla ruskealla.


Väri ei ihan vastaa sitä mitä hain, joten niille pitää keksiä jotain. Luultavasti maalaan ne vain uudelleen.

Innostuin tekemään tikuista myös apupöydän nukkekotiin. Liimasin kaksi lyhennettyä tikkua kanneksi ja hioin sen. Jalkoina käytin pitkiä tulitikkuja. Pöydästä tuli ihan kiva! Maalasin kannen laimennetulla ruskealla ja loput valkoisella.
Äsken tänne kuvia lisätessäni huomasin jotakin. Käytän kuvienmuokkausohjelmaa kaikille kuville mitkä lisään tänne. Oon aina luullut, että muokatut kuvat menee erilliseen kansioon ja alkuperäiset jää vanhalle paikalleen. Noh, aloin tuossa tutkia kansiota, jonne muka muokatut kuvat menevät ja huomasin, että kansion nimi on Originals! Eli alkuperäiset.. :D Tämä tarkoittaa siis sitä, että blogissani ei ole yhtään muokattua kuvaa mun kämmin takia :D Jännä etten oo huomannut mitään.. Yritän siis nyt vaihtaa kaikkien postauksien kuvat niihin muokattuihin, mitkä alunperin tarkoitinki. Hohhoijaa :D


It's true that we don't know what we've got until we lose it, but it's also true that we don't know what we've been missing until it arrives.

4 kommenttia:

 1. Sä et sitte paljoa muokkaile kuvia, jos et ole huomannut eroa ;D Pikkusen söpö tuo pöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en hirveesti, kun en mä oikein osaa niille mitään erikoista tehdä. En ymmärrä kylläkään, miten noin on päässyt käymään :D hah. Pöydässä otin mallia siitä apupöydästä minkä ostin meille kotiin :)

   Poista
 2. Hyvännäköinen apupöytä tosiaan! Kuvat ovat kyllä oikein hyviä nämäkin, jos on vielä muokkaamattomatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Oon oikee tekniikan ihmelapsi :D onneks on hyvä kamera, joka antaa paljon anteeks!

   Poista