keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kun mausteena on rakkaus, kaikki ruoka on hyvää.

Tämä nukkekotiharrastus on kovin hidasta puuhaa, varsinkin kun töistä kotiutuu aina lähes viiden jälkeen. Viimeaikaisista postauksista huomaa, että oon mennyt siitä mistä aita on matalin ja tilannut tuotteita internetin ihmeellisestä maailmasta.

Tänään töistä kotiuduttuani keittiönpöydällä komeili -mikäs muukaan kuin postipaketti :) Sen sisältä paljastui söpöt keittiökalusteet; jääkaappi, hella ja keittiötaso. Kaikki luukut ja laatikot ovat aukeavia ja uunissa, liedessä ja keittiötasossa on valot (harmi vaan, että seinän pistorasiat on vielä tapetin alla piilossa :D).

Kulho ei kuulunut pakettiin, näytti vaan niin söpöltä tason päällä :)

Kaikki luukut ja laatikot aukeaa.
Tuunasin kalusteita hieman. Vaihdoin "välitapetit" Heinikasta ostettuun Pion Design -paperiin, missä on söpöjä tee-astioita. Ihan en ole vielä kalusteisiin tyytyväinen, yleisvaikutelma on jotenkin "pliisu" tapetteihin verrattuna. En kuitenkaan haluaisi puisia tasoja maalata, kun se sopii lattiaan niin hyvin. En ole koskaan ollut mikään modernien kalusteiden ystävä ja mulla sanonta 'Less is more' on kaikkea muuta kuin paikkansa pitävä.
Täytyy varmaan miettiä vielä tuota Pion -paperia tuolla. Se on ihanan hempeä, mutta ehkä se nyt tökkii.  Ainakin nuo rosteriset kodinkoneet on ihan yäk!

Saarekkeeseen on suunnitteilla lavuaari ja pöytä menee vaihtoon. Luultavasti järjestyskin muuttuu sen sata kertaa, kun kalusteita tulee lisää. Tällä hetkellä mietintämyssyn alla on keittiön verhot. Alustava suunnitelma oli valkoiset pitsiverhot, mutta katsotaan nyt.
Ideoita ja innostusta olis hurjasti, mutta mistä saisi vuorokauteen lisää tunteja, että saisi jotain aikaiseksi?

Hyvää loppuviikkoa :)

'Jos onnea etsit sä elämästä, kannattaa aloittaa tänään ja tästä!'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti