perjantai 14. kesäkuuta 2013

Friday night fever


Seinät muuraan aina tarkkaan,
vastinetta on joka markkaan.

Mihinkä ei tiili sovi,
laastilla täyttyy sekin lovi.

Puhalla ei kumoon hukka,
kauniskin on kuin kukka.

-Pekka Mäkelä: Muurari


Että niin :D Siis eihän takkaa voi tapetin päälle asentaa, eikä varsinkaan puuseinälle, tekasin olohuoneeseen pätkän tiiliseinää. Leikkasin ensin valkoisesta pahvista sopivan kokoisen palan ja liimasin siihen munakennosta leikatut tiilet. Vielä ainakaan ei ole aikomusta sitä maalata, koska se sopii sohvaan ja tekstitauluun niin hyvin. En oo lähelläkään tyytyväinen tähän, ku näin yhdessä blogissa paljon aidomman oloisen, tosin se oli suuremmassa kaavassa tehty. Tiedä sitten, johtuuko se oikeasti siitä, että silmä näkee omat työt eri tavalla.

Vielä pitäisi saada pelti alle ja kipinäsuoja eteen. Niin ja tietysti lampaantalja.
Pitäis niitä mattoja alkaa tekemään, mutta en tiedä mitä haluan. Ton valkosen lankkulattian kanssa sopis hyvin virkattu matto (vaikka makkariin), mutta pitää vain löytää sopivan kokoista lankaa, että se näyttää aidolta. Olohuoneeseen varmaan pitää alkaa kirjomaan jotain..

Älä tule pyhäpuvussa
niin kuin tehdään toisten suvussa.
Avojaloin saavuthan
yli pellon kukkivan,
tallustele ojanlaitaa
tuulen helliessä paitaa.

2 kommenttia:

  1. Moi.voisko takan eteen tehä peltin kullatusta tai metallin värisestä karkkipaperista silitämällä sen muovin pälle kulmat pyöristetty...? tai alumiini foliosta.?

    VastaaPoista
  2. Voishan sen niinkin tehä :) Tuikkujen metalli-osasta saa kans tosi aidon näköisen, mutta tahtoisin kultaisen.. Pitää nyt mietiskellä..

    VastaaPoista