torstai 2. toukokuuta 2013

Uusia kalusteita

Oli mukava yllätys tänään, kun heräsin niin Fb-Kirppikseltä ostamani Lundby-huonekalut olivat saapuneet :) Kaiken kukkuraksi mulla on vapaa päivä!

Ostin Facebookin kirpparilta vihreät muoviset vaatekaapin, lipaston ja keinutuolin, jotka ovat samaa sarjaa. Tietenkään en tajunut kuvata kaikkia ennen -kuvia, mutta sentään tajusin tuolista kuvan ottaa. Maalasin keinun valkoiseksi ja päälystin selkänojan ja istuimen kankaalla.

KiikkutuoliKiikkutuoli tuunattuna makuuhuoneessa

Tein kuukausi sitten kotiin muistitaulun, joten sain siitä idean tehdä samanlaisen nukkekotiin. Laitoin sen kirppikseltä ostamani lipaston yläpuolelle eteiseen. Lipaston maalasin myös valkoisella maalilla.

Itselle tekemäni muistitaulu 1:1 koossa
Nukekotiin tekemäni muistitaulu ja kirppikseltä ostamani lipasto tuunattuna

Päätin myös tehdä olohuoneeseen uuden sohvan, koska aikaisempi oli liian korkea ja muutenkin ihan tylsä. Liimasin palat pahvista ja vahvistin sitä vielä ilmastointiteipillä. Lopuksi päällystin sohvan kankaalla, ja valmistin tyynyt.


Sohva olohuoneessa

Ostamani vaatekaappi on vielä vaiheessa, joten siitä sitten ensi postauksessa :) Lopuksi vielä kuva  makkarista, jonne tein tekstitaulut.1 kommentti:

  1. Rappushuonen on hyvä,ehkä vielä mattu puutuu? joko on uuteen mitat suuniteltu?

    VastaaPoista