maanantai 12. marraskuuta 2012

Talvihorroksessa

Viime postauksesta hieman aikaa.. Edelleen lattia-remppa edistyy, tosin H I T A A S T I. Se on vastahakoista hommaa, ja koska valoa ei juurikaan enää ole päivisinkään ei montaa tuntia jaksa pimeässä näpertää.
Muita käsitöitä on tullut tehtyä paljonkin. Sain viime Taika-askartelulehdestä idean tehdä talvinen kranssi paksusta huovasta ja kirjaila siihen erivärisillä langoilla kukkia ja koukeroita. Annoin se isänpäivälahjaksi isälle. Harmi etten ehtiny ottaa siitä valokuvaa.

Oon aloittanut vuosi sitten jo virkkaamaan isöäidinneliöistä tyynynpäälistä, ja nyt se alkaa oleen piakkoin valmis :)Kuva vääristää hieman. Värit hieman vaaleampia normaalisti. Otin parempiakin kuvia, mutta jostain syystä blogger ei niitä hyväksynyt.
Ja sit muutama kuva lisää nukkekodista ja missä ollaan menossa :)2 kommenttia:

  1. Ihana remonttityömaa tuossa viimeisessä kuvassa :D Ja tosi nätti tyynynpäällinen! Opeta muakin virkkaamaan, ajattelin jos aloittaisi tiskirätistä, mikä kudotaan muuten mutta reunoissa oli jotain pylvässilmukoita :D

    VastaaPoista
  2. Joo pidetään joku ilta semmonen kutomakerho :D ite nautin kutomisesta ja virkkauksesta, mutta jotenki aina vanhat projektit jää kesken kun keksin jonku uuden projektin :D

    VastaaPoista